Nieuwjaarsreceptie

Ook dit jaar willen we u opnieuw van harte uitnodigen op onze
NIEUWJAARSRECEPTIE / BRUNCH

Deze zal doorgaan in het ontmoetingscentrum (ingang via Collegestraat 26) op zondag 19 januari 2020, na de viering , vanaf 12.00u tot ca. 15.00u.  We hebben opnieuw gekozen voor een middagmaal-formule in de vorm van een receptie, 2 soorten soepjes vooraf, gevolgd door enkele aperitiefhapjes, een breugelbuffet met frikadellen met kriekjes en beuling met appelmoes of vegetarisch alternatief en een dessertje (waaronder rijstpap). Dit geeft iedereen wat meer kans om met elkaar bij te praten en mekaar het allerbeste voor het nieuwe jaar te wensen. Voor de kinderen voorzien we een aantal activiteiten zoals een kleur-, lees-, DVD-hoekje en gezelschapsspelletjes.

Om praktische redenen is inschrijven noodzakelijk en dit ten laatste op 12 januari 2020.

Voor dit alles vragen we een kleine bijdrage: met name 5€  voor volwassenen en 2€ voor kinderen t.e.m 16 jaar. Dit bedrag kan u overschrijven op rekeningnummer      BE95 7875 5712 9058 met duidelijke vermelding van uw familienaam,het aantal ingeschreven volwassenen en kinderen en uw keuze van hoofdgerechten of samen met uw inschrijvingsformulier bezorgen aan Pater Bert of één van de leden van het feestcomité.

We kijken er alvast naar uit u die zondagmiddag talrijk te mogen ontmoeten.  En natuurlijk hopen we dat we ook in het nieuwe jaar weer op uw inzet mogen rekenen.

In naam van Pater Bert van harte welkom !

Het Parochiefeestcomité